Erhverv

Erhvervsfoto i professionel kvalitet
Med 20 års erfaring og fokus på det gode fotografi, har jeg som professionel fotograf samarbejdet med både store som små virksomheder i Danmark og udlandet. At yde den bedste service og ende op med fantastiske billeder, er altid min største prioritet.
En af mine styrker er photoshop og billedbehandling gør en stor forskel på det endelige billede. Om det er et portræt, produkt, image eller profilfoto, er det efterbehandling og optimering der gør forskellen på et godt foto og et fantastisk foto.
Se mere på www.erhvervsfotograf.dk

Erhvervsfotograf Mike Reuter


Mangler jeres hjemmeside en oversigt over de ansatte? Gode profilbilleder af medarbejderen på hjemmesiden, burde være af højeste prioritet; så kunderne får muligheden for at sætte ansigt på virksomheden. Som erfaren fotograf skaber jeg aktive portrætter af hver medarbejder i deres rette element på location eller det mere traditionelle profilbillede med ensfarvet baggrund, fotograferet i mit fotostudie eller i jeres virksomhed. Jeg bistår naturligvis med sparring, hvad angår jeres visuelle ønskede udtryk.
Som erhvervsfotograf fotograferer jeg on location i hele landet; København, Østerbro, Charlottenlund, Hellerup, Frederiksberg, Lyngby og Nordsjælland.

Du er meget velkommen til at booke en tid på mail eller ringe og få en snak. +45 22 400 411


Referencer

 
 


Jeg samarbejder med Deloitte, IKEA, SAS, MicroSoft, Finanstilsynet, Energistyrelsen, offentlige institutioner og mange flere. Ønskes et godt tilbud, send en mail med oplysninger eller ring og få en snak.
Som erhvervsfotograf er jeg slet ikke i tvivl om, at billeder siger mere end 1.000 ord og markedsføring er en kompleks størrelse, hvor både det skrevne ord og det visuelle element skal fortælle en god historie.
Jeg er din kompetente samarbejdspartner og fotograf i København og omegn og tilbyder professionelle erhvervsbilleder, der fortæller den gode historie og giver et visuelt indblik i din virksomhed.

Se mere på www.erhvervsfotograf.dk